Logo 1000en1blog

Everything about paper, bookbinding, news flashes, creative ideas, a bit private and much more…

Categories

home Nederlands English

14 Apr 2015
Tag: Producten

Nieuw model ringendoosje

Het was even stil hier, maar wat heb ik veel te vertellen en te laten zien!
De afgelopen weken zat ik tussen de verhuisdozen, verfkwasten, behang en moesten er ook nog erg leuke opdrachten afgerond worden. Diegene die mij op Instagram volgen hebben er een klein beetje van mee mogen genieten. En …we wonen nu sinds een 3-tal weken in Noordwijk, vlak bij het strand! En wat is dan een mooier bericht om weer mee te starten: een nieuw model ringendoosje! Nieuw model ringendoosje Hij is officieel in gebruik genomen door kleine Diede, die ik persoonlijk ook een beetje ken. En dat maakt het extra bijzonder!
Marcel & Barbara zijn begin februari getrouwd en voor hun maakte ik een trouwboekje en ringendoosje. Barbara is grafisch vormgeefster en ontwierp zelf haar trouwkaart. Een feestje om bij zo'n vrolijke kaart een ringendoosje en trouwboekje te mogen ontwerpen.
Nu liep ik al drie jaar rond met het een idee voor een nieuw model ringendoosje. Ik wilde nl. graag rechtstreeks met de foliepers op het doosje kunnen drukken. En ik vond het ringendoosje met strik niet bij deze stoere blonde krullenbol passen. Kleine krullenbol met ringendoosje Foto gemaakt door Addy Landzaat
Dus dit was het moment om eindelijk mijn idee verder uit te werken. Ik bedacht een ringendoosje met twee scharnierende dekseltjes en een sluiting van elastiek. Op de dekseltjes drukte ik in dit geval de woordjes van de trouwkaart JA, JA, joepie. En met mijn kleine loden rondje drukte ik de confetti met verschilllende kleuren folie erbij. Vrolijke kleuren ringendoosje Het ringendoosje bevat een speciaal ringkussentje waarin de ringen rechtop gezet kunnen worden. Speciaal ringkussentje Foto gemaakt door Addy Landzaat
Het trouwboekje hebben we qua uitstraling rustiger gehouden en die is bekleed met roze linnen. Met blinddruk heb ik met lettercorps Smalle Mercator de voornamen er in gedrukt. Mocht je ook interesse hebben in dit model ringendoosje lees dan de procedure op de materialenpagina. En neem contact op via het contactformulier.
Inmiddels heb ik ook een tweede exemplaar mogen ontwerpen en voor dit bruidspaar drukte ik de voornamen op het dekseltje.