Logo 1000en1blog

Everything about paper, bookbinding, news flashes, creative ideas, a bit private and much more…

Categories

home Nederlands English

25 May 2015
Tag: Producten

Tintelend Trouwen

Voor Mariëlle Bouw-Koller heb ik de afgelopen tijd een aantal hele leuke dingen mogen maken. Mariëlle is naast Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand ook ceremoniespreker en zo af en toe zelfs weddingplanner.
En het leuke is dat ik voor haar rol als ambtenaar van de burgelijke stand trouwboekjes heb mogen maken. Het zijn unieke trouwboekjes geworden, die we helemaal op maat voor Tintelend Trouwen hebben gemaakt.
En voor de rol als weddingplanner heb ik samen met haar en de bruidegom aan een groot geheim gewerkt. En geheimen, daar houd ik erg van! Meer over dit geheim in het onderste gedeelte van dit blogbericht. Tintelend Trouwen 1 Mariëlle vroeg aan mij of ik naast de trouwboekjes ook twee boekjes wilde maken voor de Vows (de trouwbeloftes). Dit is de allereerste keer dat ik boekjes heb mogen maken voor de Vows!
Voor deze trouwbelofteboekjes heb ik twee extra tagjes gemaakt met daarop het woordje Vows gedrukt in lettercorps Aigrette. Tintelend Trouwen 2 Aan de trouwboekjes van Mariëlle hangt een tagje met een wit hartje en deze wordt met een lint naar keuze aan het trouwboekje geregen. Ook hier weer is het lettercorps Aigrette gebruikt, en wel voor het woordje Trouwboekje. Tintelend Trouwen 3 En in het diepste geheim werkte ik in maart aan een extra doos bij een ringendoosje voor een bruidspaar van Marielle. De bruidegom wilde zijn bruid op een aantal momenten van de trouwdag verrassen met een boodschap op de Ipad. De bruid was wel betrokken bij het ontwerp van het ringendoosje, maar wist niet dat er in het diepste geheim door ons ook nog een ontwerp van een Ipaddoos werd gemaakt in dezelfde kleuren.
Mariëlle heeft een heel leuk blogbericht geschreven over de trouwdag van dit bruidspaar. Ik heb echt genoten van de Ipad-filmpjes op haar blog! Zo leuk om de Ipadfilmpjes te zien waar ik achter de schermen een mooie verpakking omheen heb gemaakt! Tintelend Trouwen 4