Logo 1000en1blog

Everything about paper, bookbinding, news flashes, creative ideas, a bit private and much more…

Categories

home Nederlands English

1 Jun 2015
Tag: Vakmanschap

Woordidee

Grote avonturen beginnen klein! Woordidee1 Wat geef ik graag handgemaakte cadeautjes!
Gisteren waren wij uitgenodigd voor het kraamfeestje van een allerschattigst kereltje van 6 weken oud ♡
En aangezien we zo hebben meegeleefd met deze zwangerschap wilde ik naast een handgemaakt album nog iets bijzonders geven. Nu volg ik Isabelle van Woordidee al een tijd en ben weg van haar werk! Woordidee2 Toen ik dit berichtje voorbij zag komen legde ik contact met Isabelle.
Ze begreep meteen wat ik graag wilde en ik heb haar vrij gelaten in de invulling. Ik heb zoveel mooi werk van haar voorbij zien komen, dat ik er alle vertrouwen in had. En het is méér dan goed gekomen. Woordidee3 Er trad gisteren wel een "klein" probleempje op.
Mijn kleine dametje vond de schattendoos zó mooi, dat ze er eigenlijk geen afstand van wilde doen. We hebben haar echt moeten overtuigen dat de doos voor Manu is en er geen Guusje op staat. Gelukkig legde ze zich er toch bij neer en deed ze er zelfs twee van haar schatten in.

Wij struinen wat af in de duinen en jutten op het strand en we hebben inmiddels contact met Isabelle gehad. Wat ons kleine dametje niet weet is dat we bij Isabelle nu een grotere schattendoos hebben besteld, met wel 12 vakjes!
Deze krijgt ons dametje op de dag dat ze zomervakantie krijgt. Ik kan niet wachten om haar gezichtje te zien als ze een doos uitpakt met de naam Guusje er op :-)