Logo 1000en1blog

Everything about paper, bookbinding, news flashes, creative ideas, a bit private and much more…

Categories

home Nederlands English

7 Jul 2015
Tag: Producten

Trouwboekje bijpassend bij trouwkaart

Voor Ellen & Hans maakte ik een trouwboekje met een bijzonder accent. Ik verwerkte met leer het oneindigheidsteken van de trouwkaart in het trouwboekje. Zo leuk om bij zo'n mooi ontworpen trouwkaart een boekje te mogen maken! Ellen en Hans 1 Ellen en Hans 2 Ik gebruikte grijs vintage linnen en zachtgrijs papier voor binnenin. De trouwgemeente van Ellen & Hans werkte ook fijn mee en stuurde mij een leeg trouwboekje. Op deze manier kan ik de omslag precies passend maken en daarna stuur ik het lege boekje weer tijdig terug naar de trouwgemeente. Ellen en Hans 3 Ellen en Hans 4 We zochten een geschikt lettercorps (Aigrette) bij de tekst van de trouwkaart en deze drukte ik op ambachtelijke wijze op een temperatuur van 112 graden Celcius met geel folie op de omslag. Ellen en Hans 5 Ellen en Hans 6 En de trouwlocatie is werkelijk ♡
Afgelopen september was ik voor het eerst op camping de Lievelinge, nl. bij het Snorfestival. Ik heb er een berichtje over geschreven.
Wat een bijzondere en fijne plek! Dat moet een geweldige bruiloft zijn geweest!
Op 20 september is er een tweede editie van het Snorfestival. In onze vriendengroep gaat het al rond en de plannetjes worden gesmeed. Benieuwd of Sander dit jaar ook weer in de zweefmolen gaat ;-)