Logo 1000en1blog

Everything about paper, bookbinding, news flashes, creative ideas, a bit private and much more…

Categories

home Nederlands English

13 Jul 2015
Tag: 1000en1boeken

Zomerrooster 2015

Afgelopen vrijdag zong ons kleine dametje op het schoolplein met de hele school het vakantielied en sinds vandaag heeft ze 6 weken vakantie :-)
Ik werk deze zomervakantie door, maar weliswaar wel met wat aanpassingen. Zo zal ik veel in de weekenden en in de avonduren weken en samen met vrienden met ook een eigen bedrijf zullen de dametjes veel bij elkaar spelen. Dus mail me gerust je vragen, maar houd er rekening mee dat het in deze periode soms iets langer kan duren voordat ik kan reageren. Op dit moment ben ik voor de maand augustus aan het inplannen. Dus wees er tijdig bij als je iets wilt laten maken.
Voor de juffies maakte ik een leporello voor 6 foto's, een aandenken aan het schooljaar 2014-2015. Zomerrooster 2015 Zomerrooster 2015 Met de foliepers drukte ik met lettercorps Atlas de jaartallen 2014-2015 op de tags.
Hieronder zie je mijn Pragnant foliepers. In de lettertang zet ik loden letters en die worden verhit tot een temperatuur rond de 110-120 graden Celcius. Op deze manier kan ik al mijn werk personaliseren. Zomerrooster 2015 Zomerrooster 2015 En je zal misschien wel denken wat doet die toversteen op al die foto's?
Het kleine dametje regisseerde deze shoot. De toversteen zie je dan ook op bijna alle foto's terugkomen. En natuurlijk maakte ze nog twee mooie tekeningen. De stiftenrol is gemaakt door Made by Puks. Zomerrooster 2015 Zomerrooster 2015 Zomerrooster 2015 En de toversteen…die heeft een plekje gekregen in deze mooie schatkist. We lieten al eens een geboortecadeau door Isabelle van Woordidee maken en het kleine dametje had die gepersonaliseerde schatkist graag zelf gehouden. Je zult begrijpen dat we een glunderend dametje hadden toen ze deze kist met wel 12 vakjes kreeg.
We zullen de komende weken vaak struinen door de duinen op zoek naar mooie schatten!