Logo 1000en1blog

Everything about paper, bookbinding, news flashes, creative ideas, a bit private and much more…

Categories

home Nederlands English

7 Sep 2015
Tag: Producten

Ringendoosje op maat

Ik mocht deze zomer allemaal verschillende ringendoosjes maken. In de komende maand zal ik in verschillende blogberichten een aantal van deze ringendoosjes voorbij laten komen. Allemaal op maat gemaakt en bijpassend bij de trouwkaart / kleuren van de trouwdag.
Voor Remco en Mirjam maakte ik dit ringendoosje met zandkleurig vintage linnen als knipoog naar het kraftpapier van hun trouwkaart. Remco en Mirjam 1 Het doosje lijkt een beetje op het ringendoosje op mijn site, maar door het gebruik van net een ander kleur vintage wit lint en een andere kleur tag, wordt het een heel ander doosje.
Zo zie je dat je met één model ringendoosje eindeloos kan variëren. Met lettercorps Smalle Mercator drukte ik de trouwdatum in blinddruk op het tagje. Remco en Mirjam 2 Binnenin het doosje heb ik grijs terug laten komen.
Het trouwpak van Remco is ook in een grijstint en zoals jullie kunnen zien zit er ook een grijsaccent op de trouwkaart. Het ringenkussentje kun je na het huwelijk uit het doosje halen en dan kun je hem in gebruik nemen als klein bewaardoosje voor bijv. manchetknopen of met kussentje om je verlovingsring in te bewaren.

In dezelfde periode maakte ik voor een ander bruidspaar een trouwboekje en twee leporello's om op de trouwdag cadeau te geven aan de wederzijdse ouders.
Nu maakte ik een foutje bij het opzetten van de leporello's. Ik heb namelijk verschillende modellen en in plaats van een strik voorop maakte ik per ongeluk twee leporello's van achteren gestrikt. Remco en Mirjam 3 Een stapeltje leporello's in wording

Geen man overboord, wel twee extra leporello's op mijn tafel.
Dus een leuke reden om Remco & Mirjam en het andere bruidspaar blij te maken met een extra cadeautje. Zo maak je door een foutje twee bruidsparen blij met een extraatje en dat vind ik erg leuk. Toevallig kwam het blauwe linnen overeen met het blauw binnenin deze trouwkaart. Remco en Mirjam 4 Mocht je ook iets willen bestellen als bedankje voor je ouders? De ceremoniemeester? Of misschien de weddingplanner? Neem gerust contact op om samen met mij te brainstormen.