Logo 1000en1blog

Everything about paper, bookbinding, news flashes, creative ideas, a bit private and much more…

Categories

home Nederlands English

4 Nov 2015
Tag: Producten

Mijn nieuwe collectie in de Wit Wedding

En een nieuwe webshop! nieuwe collectie in Wit Wedding Ik glim van trots want vandaag wordt mijn nieuwe collectie gepresenteerd in het online magazine van Wit Wedding.
En natuurlijk bedacht ik deze nieuwe serie in de drukste trouwperiode van het jaar :-)
Bloed, zweet & tranen……maar de tranen vooral van blijdschap.
Blij dat ik kon sparren & samenwerken met vijf lieve collega's / vriendinnen:

  • fotograaf Yvette Moeskops die alles weer prachtig in beeld heeft gebracht.
  • Edelsmeden Sanne Bogers-Otten & Heleen Hoogenboom voor het lenen van de meest bijzondere ambachtelijke trouwringen.
  • Grafisch vormgeefster Michelle Wiegman voor het ontwerp van nieuwe symbooltjes voor in mijn zetbok en het nieuwe logo van mijn webshop.
  • En Rina Labbé van rinarts.nl, die me het laatste duwtje in de rug gaf om een webshop te openen en ons enorm heeft geholpen door als helpdesk te fungeren.

nieuwe collectie in Wit Wedding (2) Het idee voor mijn nieuwe collectie ontstond nadat ik het natuurlinnen lint met gouden streep zag op de website van Angela Liguori. Ik werk graag met lint en was gelijk verliefd op haar producten.
Hoe mooi zou haar lint zijn in combi met mijn natuurlinnen en zandkleurig vintage linnen ♡
Het lint van Angela is een startpunt geworden voor mijn nieuwe collectie die alleen te koop is in mijn nieuwe webshop. (komende dagen zal er steeds iets gelist worden in nog veel meer verschillende kleuren!) nieuwe collectie in Wit Wedding (3) En de ♡ ♡ ♡ op deze foto? Die zijn uniek! Ze zijn speciaal voor 1000en1boeken ontworpen door Michelle Wiegman. Een wens van jaren om mijn symbooltjes uit te breiden!

Samen met Yvette Moeskops heb ik de nieuwe collectie in beeld gebracht. Belangrijk was om het ambacht wat meer in beeld te brengen. Klanten komen hier binnen en zijn vaak verrast dat écht alles met de hand gemaakt wordt.
Ik heb hier veel machines staan, maar niets rolt er vanzelf uit. Dit maakt dat ik alles op maat kan maken. En dat maakt ook dat er een prijskaartje aan het handwerk zit. Er gaan veel uren zitten in het maken en daarom werk ik ook alleen met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. nieuwe collectie in Wit Wedding (4) Deze week zal er ook een kopje atelier verschijnen in de menubalk met een kijkje in mijn nieuwe atelier.
Hier alvast een sneak peak van mij aan het werk. Lieve Yvette, dank voor je engelengeduld! Ik sta ook liever achter de camera, dan er voor ;-)

Het ringendoosje wordt geheel met de hand gemaakt en dat vergt veel tijd en verschillende stapjes. Op deze foto zie je het opbouwen
(stapje 3) van het ringendoosje. En na stap 3 volgen er nog verschillende stapjes en droogmomenten onder bezwaar… nieuwe collectie in Wit Wedding (5) Maar als het ringendoosje klaar is dan heb je een uniek ringendoosje. Een doosje waar je na het huwelijk het speciale ringkussentje eventueel uit kan halen en iets kleins in kan bewaren.
Een doosje voor het leven. nieuwe collectie in Wit Wedding (6) Deze ring “de draden van het leven” is gemaakt door edelsmeden Sanne Bogers & Heleen Hoogenboom. Sanne & Heleen staan van 5 t/m 8 november met hun werkelijk prachtige werk op de Sieraad Art Fair in de Westergasfabriek in Amsterdam. Ik mocht de inrichting van hun stand maken en er zullen ook verschillende van mijn nieuwe ringendoosjes te zien zijn en te koop. nieuwe collectie in Wit Wedding (7) Naast de ringendoosjes heb ik ook leporello's met lint en Sparrow fotoalbums in de webshop te koop, maar daar later een extra blog over.