Logo 1000en1blog

Everything about paper, bookbinding, news flashes, creative ideas, a bit private and much more…

Categories

home Nederlands English

28 Nov 2015
Tag: Om het huis

Frozen op het 1000en1boekenblog?

Ik was het niet echt van plan maar na het zien van deze prachtige cupcakes wil ik de maakster hier écht even in het zonnetje zetten.
Naast het feit dat ik eigenaar / boekbinder/ dozenmaker bij 1000en1boeken ben, ben ik ook mama van een dametje dat deze week 5 jaar is geworden. Onze week stond dus in het teken van Frozen. En toen S. gisteravond thuis kwam met deze prachtige taartjes was ik echt even sprakeloos. Frozen Birthday 1 Ik volg Astrid al een tijdje en trok een paar weken geleden de stoute schoenen aan en mailde haar met de vraag of ze voor Guusjes kinderpartijtje 10 cupcakes wilde maken. Wat een fijn mailcontact volgde daarop! Neem zeker een kijkje op Astrids Bakkerij. Ze maakt de meest prachtige taarten en cupcakes voor verschillende feestelijke gebeurtenissen, ook voor bruiloften! De afgelopen jaren bakte ik zelf alle verjaardagstaartjes, maar langs niet zo bijzonder als deze cupcakes. Frozen Birthday 2 We hebben ons dametje vanmorgen vroeg verrast met de taartjes.
Haar gezichtje was goud waard :-)
Wow!! Kun je die eten? Echt?? Voor mijn feestje?
3x keer raden welke ze zelf heeft gekozen. Frozen Birthday 3 Voorafgaand aan het feestje hadden we hier in Noordwijk én in Leiderdorp dikke tranen. Haar allerbeste vriendinnetje moest vanmiddag afzwemmen voor haar diploma A. Zij kon niet naar het feestje komen en wij konden niet naar het afzwemmen gaan kijken. Wat een pech!
In het geheim vroeg ik Astrid een zwemdiplomaatje te maken van marsepein en Guusje koos vanmorgen een cupcake waar we het diplomaatje op vast maakten.
En zo werd al vroeg “cupcake Anna” in het diepste geheim met een extra cadeautje naar Leiderdorp gebracht. Frozen Birthday 4 Op school trakteerde het dametje natuurlijk ook.
Ik bedrukte met de foliepers kraftkleurige tagjes met lettercorps Aigrette. En laat ik nou bij toeval een ijskristal in mijn zetbok hebben. Nog net op tijd zag ik dat ik een verkeerde letter in mijn tang had zitten. Kun je hem zien? Frozen Birthday 5 Het dametje trakteerde doosjes met magische stenen en een zelfgebakken ijskristalkoekje voor de kindjes.
In elke doosje zit een vilten kussentje met glitters en een steen met zorg uitgekozen door the little lady. Frozen Birthday 6 En de juffen en meesters kregen een zakje magische thee met blauwe bloemetjes. Frozen Birthday 7 En vanmiddag hadden we 9 kleine Elsa-tjes op bezoek en maakten we ijskristalmobiles van klei.
Gelukkig is het bijna kerst, want ik denk dat we nog weken glittertjes tegen gaan komen. De kruizen zijn namelijk prachtig versierd.
En het zwemdiploma is in the pocket: Babet, we vinden je een knapperd!