Logo 1000en1blog

Everything about paper, bookbinding, news flashes, creative ideas, a bit private and much more…

Categories

home Nederlands English

16 Jul 2016
Tag: Producten

Cadeautjes voor de wederzijdse ouders

Voor wederzijdse ouders 1 Ik weet niet hoe het komt maar vaak ben ik met verschillende opdrachten bezig die ook nog eens geweldig met elkaar matchen.
En als ik het niet vergeet probeer ik voor het versturen naar het bruidspaar nog een foto te maken. Voor wederzijdse ouders 2 Voor dit bruidspaar maakte ik twee leporello's om 10 foto's 10x15 cm in te plakken en tijdens het huwelijk al cadeau te geven aan de ouders. Leuk om twee heel verschillende leporello's te maken qua materiaal. En grappig om te zien dat goud folie weer zo anders drukt dan een blinddruk in leer. In het leer zie je net wat meer detail van het hartje dan op linnen. Dat komt door de structuur van het linnen en het opvullen met goud. De datum is gedrukt met lettercorps Aigrette, een mooie sierlijk letter. Voor wederzijdse ouders 3 En dezelfde middag maakte ik ook een foto van het ringendoosje met leren tagje voor bruid Angela die trouwde met haar E.
De initialen zijn gedrukt met lettercorps Smalle Mercator. Voor wederzijdse ouders 4 En dit ringendoosje bekleed met zandkleurig vintage linnen en vintage roze lint kreeg naast dit tagje ook nog een tagje met gouden trouwdatum.