Logo 1000en1blog

Everything about paper, bookbinding, news flashes, creative ideas, a bit private and much more…

Categories

home Nederlands English

26 Sep 2016
Tag: Producten

Harmonica fotoboekjes

Harmonica fotoboekjes 1 Voor fotograaf Ingrid Leegte van New Arrivals Fotografie maakte ik verschillende leporello's om foto's van de newbornshoot in te plakken. Ze koos voor zandkleurig vintage linnen en 3 kleuren lint.
Op deze manier kun je je leporello nog beter aan laten sluiten bij de kleuren van de newbornshoot. Het lint komt uit NY en heeft een prachtige opengeweven structuur. Harmonica fotoboekjes 2 Op de voorkant drukte ik met de foliepers een letterpers-hartje.
Op bovenstaande foto zie je de folieproefjes die ik voor Ingrid maakte. Ik heb veel verschillende kleuren folie! De hartjes worden met de foliepers (110 graden Celcius) in het linnen gedrukt waardoor ze wat dieper liggen. Dit heeft als voordeel dat het niet kan beschadigen. De folie is opgebouwd uit verschillende lagen waaronder een hechtlaag, zodat hij er blijvend op blijft zitten. Een herinnering voor het leven! Harmonica fotoboekjes 3 Ik vind dit een prachtige combinatie! Uiteraard kun je deze boekjes ook bestellen om je bruidsreportage in te plakken.
Leuk om cadeau te geven aan je getuigen, de ceremoniemeesters en de wederzijdse ouders. In plaats van een hartje kan er ook een trouwdatum of namen op gedrukt worden.
Er kunnen in totaal 10 foto's in en ze zijn er in de volgende fotomaten: 10 x 10 cm, 10 x 15 cm (landscape of portrait) en 13 x 13 cm.