Logo 1000en1blog

Everything about paper, bookbinding, news flashes, creative ideas, a bit private and much more…

Categories

home Nederlands English

2 Nov 2016
Tag: Producten

Minifotoalbums voor Nieke Photography

Nieke Photography 1 Onlangs maakte ik leporello's voor fotograaf Nieke Photography uit België. Drie verschillende maten voor foto's 10x10 cm, 10x15 cm landscape en 10x15 cm portrait. Nieke Photography 2 Ik bekleedde de leporello's met twee kleuren linnen: natuurlinnen en vintage zandkleurig linnen.
Leuk dat ze voor twee soorten linnen heeft gekozen en verschillende maten! Op deze manier kun je het fotoboekje nog meer afstemmen op de fotoshoot. Nieke Photography 3 Achterop onderaan in het midden drukte ik met de Mistral letter haar bedrijfsnaam in goud. Een subtiel detail! De leporello's kun je open wegzetten en zo kan iedereen zien wie de prachtige foto's heeft gemaakt. Nieke Photography 4 En op een aantal leporello's drukte ik een naam, maar ook een datum, hartje of locatie is een optie.
Hieronder zie je de twee minifotoalbums (foto's 10x10 cm) voor Axelle. Ook daarvoor gebruikte ik de Mistralletter om het één geheel te maken. Nieke Photography 5 Deze fotograaf plakt zelf de foto's, maar ook ik kan het voor je doen. Het is altijd een magisch moment als de leporello's worden gevuld met foto's.
Een mooi boekje met prachtige herinneringen!
Leuk om als cadeautje te geven of zelf neer te zetten.