Logo 1000en1blog

Everything about paper, bookbinding, news flashes, creative ideas, a bit private and much more…

Categories

home Nederlands English

27 Oct 2018
Tag: Producten

Ibiza wedding

Voor een Ibiza wedding mocht ik zulke toffe dingen maken! Ibiza wedding (1) Fotograaf Esther Schog maakte prachtige foto's van dit bijzondere trouwweekend op Ibiza en ik mag er een paar namens haar, Koen, Carly, Saar & Pleun aan jullie laten zien. Ibiza wedding (2) Carly is een oud collega van mij en dat maakt deze opdracht nog veel bijzonderder!
Haar ceremoniemeester Marbrecht is getuige geweest op mijn eigen huwelijk, dus jullie zullen vast begrijpen dat ik heel erg heb meegeleefd vanuit mijn atelier in Noordwijk. Ibiza wedding (3) Koen wilde i.p.v. een trouwring heel graag een horloge en daar begon voor mij een leuke uitdaging. Ik ontwierp een doosje bijpassend bij hun trouwkaart. In het doosje is plaats voor de trouwring van Carly én plaats voor het stoere klokje van Koen.
Prachtig ook om te zien dat de oorbellen van Carly matchen met haar trouwring! Ibiza wedding (4) En dan die 2 schattige kleine dametjes. Ibiza wedding (5) Voor hun mocht ik ringendoosjes maken & twee kleine aktenmappen (A5 - formaat). Ibiza wedding (6) Ibiza wedding (9) Ibiza wedding (7) En bij zulke lieve meisjes hoort natuurlijk een vleugje roze!
Het zilveren hartje wat ik binnenin heb gedrukt staat ook op de trouwkaart.

Ook mocht ik nog een aktenmap voor 1 A4 document maken en een toesprakenmap voor de ambtenaar van de burgerlijke stand. Ibiza wedding (8) Wil je nog meer foto's van dit prachtige huwelijk zien kijk dan hier: Esther Schog Trouwreportage Carly & Koen

Wat een eer dat ik deze prachtige foto's mag laten zien.
Ik werd er stil van toen ik ze hier op de computer binnen haalde ♡