Examples of handgemaakt persoonlijk trouwalbum, trouwboekje, fotoalbum, ringendoosje, herinneringsboek, bewaardoos, herinneringsdoos en fotolijst. Examples of handgemaakt persoonlijk trouwalbum, trouwboekje, fotoalbum, ringendoosje, herinneringsboek, bewaardoos, herinneringsdoos en fotolijst.

Materialen: jouw kleuren en jouw wensen | 1000en1boeken

Bij 1000en1boeken wordt nog op ambachtelijke wijze gebonden én gewerkt met de mooiste (vintage) materialen. Elk product wordt met de hand met zorg gemaakt. Alle producten kunnen daardoor ook in andere kleuren besteld worden. Bijvoorbeeld de kleur die als rode draad door jullie huwelijksdag loopt, een kleur die past bij de inrichting van de babykamer, je lievelingskleur…

Op de foto's hierboven zie je een deel van de collectie (vintage) linnen, leer, papier & linten die op voorraad zijn. Zit jouw kleur er niet bij of ben je specifiek op zoek naar een bepaalde kleur? Neem gerust contact met me op om te overleggen.
Het is ook mogelijk om de producten in een ander formaat te bestellen. Houd er rekening mee dat ik al het werk moet inplannen. Naast de tijd ie komt kijken bij het handwerk komt er ook droogtijd (bijv. in de boekenpers) kijken.
Materialenvoorstel

BLOG

Alles over papier, boeken, nieuwtjes, creatieve ideeën en nog veel meer...